Fajitas cu pui și fasole roșie

13 feb.

fajitas 1Ingrediente: 5 lipii, 500 g piept pui/porc, 200 g cascaval, 200 ml smantana, 3 rosii, 1 conserva fasole rosie in sos tomat, sare, piper, chilli, chimen macinat, ulei de masline

Mod de preparare: Carnea se taie fasiute si se prajeste la foc iute in ulei de masline. Se condimenteaza cu sare, piper, chilli si chimen macinat. Pregatim in boluri separate:

*carnea prajita si condimentata, calda

*cascavalul ras fin

*smantana

*rosiile taiate felii, condimentate cu sare si stropite cu ulei de masline

*fasolea rosie in sos tomat

Cand o asamblam, punem fasole rosie cu sos peste lipia incalzita, apoi carnita si cascavalul…

fajitas 2 …iar deasupra feliile de rosie…

fajitas 3…si smantana.

fajitas 4Rulam si o servim calda.

DSC04948 (FILEminimizer)DSC04949 (FILEminimizer)DSC04950 (FILEminimizer)

Lasă un comentariu