Grătărel supraetajat

31 iul.

Ingrediente: felii de carne mai grosuţe (eu am folosit porc şi pui), felii de şuncă, felii de caşcaval, ciuperci din conservă sau proaspete, felii de roşie, sare, piper

Mod de preparare: Carnea condimentată se rumeneşte pe grătar pe ambele părţi, apoi se pun feliile de carne una lângă alta într-o tavă acoperită cu hârtie de copt.Peste fiecare felie de carne se pune o felie de şuncă şi ciuperci.

Apoi aşezăm câte o felie de caşcaval, iar la final câte o felie de roşie.

Dăm tava la cuptor până caşcavalul se topeşte şi servim cu garnitura preferată.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: