Foietaj cu ciuperci

21 Feb

Ingrediente: 500 g aluat foietaj congelat, 1 cutie de ciuperci, 1 ceapă, 2 căţei de usturoi, ulei, sare, piper, 1 gălbenuş, 1 linguriţă de lapte

Mod de preparare: Foietajul se decongelează la temperatura camerei. Între timp curăţăm ceapa şi usturoiul, le tocăm mărunt şi le călim în puţin ulei. Spre final adăugăm şi ciupercile şi condimentăm cu sare şi piper.

Peste jumătate din foietaj aşezăm compoziţia de ciuperci.

Îndoim partea liberă peste ciuperci şi lipim colţurile de jur împrejur, presându-le cu ajutorul unei furculiţe. Puteţi să tăiaţi doar în 2 bucăţi mari sau în multe mai mici.

Ungem deasupra cu gălbenuşul amestecat cu laptele şi dăm la cuptor până se rumeneşte.

Şi secţiune.

2 Răspunsuri to “Foietaj cu ciuperci”

  1. Fieraru Ema Florans 05/07/2011 la 15:32 #

    sunteti f.f.f.o.k. sunt fericita ca v-am descoperit

    • Betty 06/07/2011 la 10:05 #

      Multumesc frumos Ema, pentru aprecieri.Ma bucur sa iti poata fi de folos retetele mele.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: