Dovlecei gratinaţi cu brânză şi şuncă

3 Iul

Ingrediente: 3 dovlecei potriviţi, 2 roşii, 150 g kaiser, 150 g feta, 150 g caşcaval, 1 ou, sare, piper, ulei

Mod de preparare: Dovleceii se curăţă de coajă, se spală şi li se scoate miezul cu ajutorul unei linguriţe.

Pe partea exterioară se ung cu puţin ulei şi se aşează într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Miezul de la dovlecei se mărunţeşte.

Se adaugă sare, piper, oul bătut, kaiserul, feta şi caşcavalul tăiate toate cubuleţe.

Cu această compoziţie umplem dovleceii, îi ornăm deasupra cu felii de roşii şi îi dăm la cuptor la foc mic până se rumenesc frumos.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: