Trandafiri cu şuncă şi caşcaval

2 Mai

  • Un aperitiv uşor de pregătit, care şi arată bine şi e şi gustos.
  • Ingrediente : 400 g aluat de foietaj congelat, felii de şuncă, caşcaval ras, 1 ou

Mod de preparare: Aluatul se lasă la dezgheţat. Se întinde foaia şi se taie fâşii de 4-5 centimetri. Fiecare fâşie se va tăia apoi în două.

Se ung fâşiile cu ou bătut, peste care se presară caşcaval ras. Se pun feliile de şuncă tăiate pe jumătate.

Se rulează.

„Trandafirii” astfel obţinuţi se aşează în picioare într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se ung cu ou.

Se introduce tava în cuptorul preîncălzit pentru 25-30 minute.  Când sunt aproape rumenite, se mai poate adăuga caşcaval ras deasupra.

Anunțuri

4 Răspunsuri to “Trandafiri cu şuncă şi caşcaval”

  1. ILEANA 02/05/2012 la 13:56 #

    Draga Betty superbi tranafiri tai!1O,LIKE-BRAVO!!!MERSI TE PUP!

    • Betty 04/05/2012 la 15:24 #

      Ileana, multumesc pentru aprecierile generoase 🙂 Un sfarsit de saptamana linistit sa ai

  2. Dorina 04/05/2012 la 12:00 #

    Betty, imi place , un aperitiv deosebit

    • Betty 04/05/2012 la 15:23 #

      Dorina, sper sa nu ramai doar la stadiul de placut…ci si de facut 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: