Omletă cu ton şi porumb

13 iul.

O mâncare rapidă, care te scoate din impas când nu ai nimic gătit.

Ingrediente: 3 ouă, 1/2 conservă ton, 1/2 conservă porumb, sare, piper, ulei, ketchup, brânză topită

Mod de preparare: Porumbul şi tonul se rumenesc în puţin ulei încins.

Ouălele se bat bine cu un praf de sare şi puţin piper. Se adaugă în ele şi brânză topită.

Când porumbul şi tonul s-au rumenit, se adaugă ouălele. Se lasă la prăjit. Se serveşte ornată cu ketchup şi brânză.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: