Cannelloni

16 Iul

cannelloni 7Ingrediente: 1 pachet cannelloni, 300 g carne tocată de porc, 1 morcov, 1 ceapă, 1 ardei gras roșu, 250 g conservă roșii, 100 g cașcaval, ulei, sare, piper, usturoi granulat sau 1 cățel de usturoi, iar pentru sosul Bechamel: 3 linguri unt, 3 linguri făină albă, 500 ml lapte, sare, piper

Mod de preparare:

Pregătim sosul Bechamel: încingem untul, adăugăm făina și amestecăm cu un tel pentru a nu se forma cocoloașe. Lăsăm făina  să capete culoare aurie. Apoi dăm cratița deoparte și turnăm încet laptele, amestecând energic cu telul. Condimentăm cu sare și piper, opțional nucșoară. După ce am încorporat tot laptele, punem cratița din nou pe foc mic și amestecăm până se îngroașă.

Pregătim compoziția de carne și legume: curățăm și tăiem legumele cubulețe și le călim în 2-3 linguri de ulei.

cannelloni 1 Adăugăm apoi și carnea măcinată și le rumenim împreună.

cannelloni 2Punem apoi conserva de roșii cubulețe. Le lăsăm să fiarbă împreună până se înmoaie și carnea și legumele. Condimentăm cu sare, piper și usturoi. Umplem apoi fiecare bucată de cannelloni NEFIERT cu amestecul de carne și legume.

cannelloni 3 Ungem un vas de Jena cu unt și așezăm rulourile unul lângă altul.

cannelloni 4Turnăm deasupra sosul Bechamel.

cannelloni 5Deasupra radem cașcavalul. Dăm vasul la cuptor până se rumenește frumos deasupra.

cannelloni 6

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: