Piept de pui în stil mexican

21 Iun

Ingrediente: 1 piept de pui, 1 legătură ceapă verde, 1 ardei roşu, 1/2 cutie boabe de porumb, 100 g măsline, ulei de măsline, busuioc, boia iute, sare, piper

Mod de preparare: Pieptul de pui se taie bucăţele mici şi se căleşte în ulei de măsline. Între timp, tăiem ceapa verde rondele, ardeiul cubuleţe şi le adăugăm şi pe ele în tigaie. Când pieptul de pui începe să se rumenească, punem în tigaie porumbul şi feliuţele de măsline. Condimentăm cu sare, piper, boia iute şi busuioc. Dacă e nevoie, putem adăuga un pic de apă, apoi acoperim tigaia cu capac şi lăsăm legumele împreună cu cărniţa să se înăbuşească.

Servim imediat cu mare poftă 🙂

Anunțuri

2 Răspunsuri to “Piept de pui în stil mexican”

  1. adela zilahi 21/06/2011 la 22:03 #

    Cu siguranta am sa icerc ! Arata tare bine!Puup

  2. Betty 04/07/2011 la 11:09 #

    Adela, mie cel mai si cel mai tare din reteta asta imi place gustul de porumb asa calit. E super! Si in combinatie cu maslinele si puiul, e delicios! Si unde mai pui ca e o mancare rapida…si cine nu cauta asa ceva?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: