Ingrediente: 1 piept de pui, 1 legătură ceapă verde, 1 ardei roşu, 1/2 cutie boabe de porumb, 100 g măsline, ulei de măsline, busuioc, boia iute, sare, piper
Mod de preparare: Pieptul de pui se taie bucăţele mici şi se căleşte în ulei de măsline. Între timp, tăiem ceapa verde rondele, ardeiul cubuleţe şi le adăugăm şi pe ele în tigaie. Când pieptul de pui începe să se rumenească, punem în tigaie porumbul şi feliuţele de măsline. Condimentăm cu sare, piper, boia iute şi busuioc. Dacă e nevoie, putem adăuga un pic de apă, apoi acoperim tigaia cu capac şi lăsăm legumele împreună cu cărniţa să se înăbuşească.
Servim imediat cu mare poftă 🙂
Anunțuri
Cu siguranta am sa icerc ! Arata tare bine!Puup
Adela, mie cel mai si cel mai tare din reteta asta imi place gustul de porumb asa calit. E super! Si in combinatie cu maslinele si puiul, e delicios! Si unde mai pui ca e o mancare rapida…si cine nu cauta asa ceva?