Ciuperci umplute

18 Mar

Ciupercuţe gustoase şi rapide, la cuptor.

Ingrediente: 9 ciuperci Champignon, 1/2 ardei gras roşu, 1 ceapă mică (sau părţile albe de la 2-3 cepe verzi), ulei, sare, piper

Mod de preparare: Ciupercile se curăţă, se spală şi se aşează într-un vas termorezistent cu pălăriuţele în sus.

Codiţele ciupercuţelor se rup şi se toacă mărunt împreună cu ceapa şi ardeiul. Se călesc toate în puţin ulei. Se condimentează cu sare şi piper.

Fiecare ciupercuţă se umple cu acest amestec. Restul (dacă îţi mai rămâne) poţi să-l pui printre ele.

Turnăm câţiva stropi de ulei pe deasupra şi le dăm la cuptor. Putem servi ca atare, drept aperitiv sau ca şi garnitură.

Anunțuri

Un răspuns to “Ciuperci umplute”

  1. miha 12/04/2011 la 20:51 #

    Cred ca sunt tare bune ciupercutele astea!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: