Garnitură de legume

17 Dec

Ingrediente: 1 cutie de porumb, 3 cepe, 2 ardei graşi verzi, 4 ardei kapia roşii, ulei de măsline, sare, piper

Mod de preparare: Legumele se curăţă şi se spală.

Ceapa se taie julien.

Ardeii la fel.

Se adaugă porumbul din conservă, scurs.

Se condimentează cu sare, piper, se toarnă ulei de măsline şi se înăbuşe împreună într-o tigaie adâncă cu capac.

Când legumele s-au înmuiat, se ia jos capacul şi se mai lasă pe foc 5-10 minute până când legumele se rumenesc.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: