Grătărel de pui cu suc de portocală

15 Dec

Aţi vrea ceva mai altceva…:) Poate ceva pentru musafiri, dar care să fie gătit şi rapid, ca să mai aveţi timp să faceţi şi o prăjiturică… Şi totuşi să fie şi bun! Vă dau o idee salvatoare 😉

Puteţi alege drept garnitură cartofii ţărăneşti cu bacon sau orice altceva vă place.

Ingrediente: felii din piept de pui (tăiate ca pentru şniţel, dar puţin mai grosuţe), unt (nu-l înlocuiţi cu ulei!), suc de portocale, sare, piper

Mod de preparare: Se încinge untul pe un grătar sau într-o tigaie antiaderentă. Între timp, condimentăm cărniţa cu sare şi piper, apoi o punem în untul topit. După ce s-au rumenit pe o parte, întoarcem feliile de carne pe cealaltă parte, stoarcem zeamă de portocală peste fiecare felie şi lăsăm grătărelul să se rumenească. Dacă doriţi să aibă carnea un gust mai intens de portocală, condimentaţi feliile cu sare, piper, stropiţi-le cu zeamă de portocală şi lăsaţi-le pentru 1-2 ore la frigider, la marinat. Serviţi cu multă poftă 😉

Anunțuri

2 Răspunsuri to “Grătărel de pui cu suc de portocală”

  1. zilahi adela 15/12/2011 la 11:30 #

    Foarte interesanta combinatie! Pupicei!

  2. Betty 15/12/2011 la 12:15 #

    Adela, eu mai fac asa piept de pui cu suc de lamaie.Iese delicios! Dar de data asta n-am avut lamaie, asa ca am pus…portocala:)Si asa merge ff bine

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: