Ardei umpluţi…mai altfel

21 Iul

Ingrediente: 4 bucati ardei gras, 1 ceapa, 1 morcov, 280 g carne tocata, 50 g ciuperci, 120 g orez, 4 triunghiuri mici branza topita, praf de curry, sare, piper, ulei

Mod de preparare: Se toaca ceapa si morcovul cubulete micute si se pun impreuna cu carnea tocata si ciupercile intr-o tigaie in ulei la rumenit.

Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se da tigaia la racorit. Se fierbe orezul in apa cu sare si praful de curry: 1 portie orez la 3 portii apa (1:3), incat sa nu mai fie scurs.

Cat este inca fierbinte se amesteca cu branza topita. Se adauga la carnea tocata si se amesteca. Se taie ardeii pe jumatate si se umplu cu amestecul de orez si carne. Se aseaza ardeii intr-o tava/forma in care se pune ceva ulei si se dau in cuptorul preincalzit la 180°C .

Tava o acoperiti cu folie de aluminiu pe care o indepartati cu 5 minute inainte de a-i scoate din cuptor.

Sursa

4 Răspunsuri to “Ardei umpluţi…mai altfel”

  1. stefania 21/07/2012 la 09:26 #

    la cum arata cred ca sunt tare deliciosi!!!:)

    • Betty 22/07/2012 la 09:54 #

      Stefania, sa stii ca au fost intr-adevar foarte buni. N-am mai incercat varianta asta pana acum, dar mi-au placut mult. Si praful de curry le-a dat o aroma speciala. Si mi-au placut c anu au fost uscati..desi nu au avut sos ca si cei traditionali…insa datorita coacerii cu folie nu au iesit uscati

  2. ILEANA 22/07/2012 la 00:59 #

    Draga BETTY esti super tare,MERSI!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: