Ananas caramelizat

25 Mar

Un desert rapid şi delicios

Ingrediente: un ananas, 5-6 linguri de miere, esenţă de rom, îngheţată (de vanilie sau caramel)

Mod de preparare: Curăţăm ananasul şi îl tăiem rondele. Într-o tigaie de teflon, punem mierea şi aşezăm în ea feliile de ananas.

Le caramelizăm pe o parte şi pe cealaltă. La final, adăugăm esenţa de rom. Servim ananasul fierbinte, cu îngheţată deasupra.

Anunțuri

4 răspunsuri to “Ananas caramelizat”

  1. ILEANA 25/03/2012 la 19:46 #

    arata superb!e de retinut,mersi!cu drag ileana.

    • Betty 27/03/2012 la 23:23 #

      Ileana, cu placere! Si gustul sa stii ca e pe masura!

  2. Mobila bucatarie 27/03/2012 la 18:42 #

    Delicios! Felicitari pentru minunatele retele si mult succes in continuare.

    • Betty 27/03/2012 la 23:24 #

      Multumesc mult pentru aprecieri! Ma bucur ca gasesti retetele mele atractive

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: