Rulouri de pui

15 Mar

Pe lângă faptul că se prepară foarte uşor, este un preparat festiv, care se potriveşte bine la o masă de sărbătoare sau atunci când aveţi musafiri. Gustul e unul tare tare bun, aşa că vă provoc să le încercaţi 🙂

Ingrediente (pentru aproximativ 25 de rulouri): 1,300 g piept de pui, 250 caşcaval felii, 250 şuncă/bacon felii, sare, piper, ulei pentru uns tava

Mod de preparare: Pieptul de pui dezosat se feliază subţire ca pentru şniţele. Eventual îl puteţi şi bate, pentru că e bine să fie cât mai subţire posibil. Se condimentează pe ambele părţi cu sare şi piper.

Se aşează pe fiecare felie de carne câte o felie de caşcaval

….apoi o felie de şuncă.

Rulăm cu grijă şi aşezăm toate rulourile într-o tavă unsă bine cu ulei, unul lângă altul.

Turnăm apă în tavă până aproape acopere rulourile. Dăm tava la cuptor pentru apoximativ o oră sau mai bine, până apa scade şi se formează un fel de sos din caşcavalul topit şi bineînţeles rulourile se rumenesc. În timpul coacerii, le puteţi stropi din când în când cu sosul din tavă pentru a nu se usca cărniţa.

Noi le-am servit calde cu cartofi aromaţi şi sote de legume.

Anunțuri

4 Răspunsuri to “Rulouri de pui”

  1. Magda Adina 19/03/2012 la 17:25 #

    Sunt grozav de bune !!! 😉

    • Betty 23/03/2012 la 13:05 #

      Eu nu am mai facut de mult timp, Magda, dar acum pentru ca am avut musafiri, am stiut ca pot sa apelez cu incredere la reteta asta

  2. elena 27/04/2014 la 08:23 #

    ce bune sunt (y) 🙂 ❤

    • Betty 02/05/2014 la 20:37 #

      Elena, ma bucur ca au fost pe gustul tau. Sper sa incerci si alte retete de pe blog si sa fi la fel de multumita de rezultat

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: