Cartofi umpluţi, la cuptor

23 Dec

Poftiţi la cartofi gustoşi şi delicioşi 🙂

Ingrediente: 9-10 cartofi potriviţi, 5 felii de şuncă, 1 ou, 3 linguri brânză frământată/telemea, 100 g caşcaval, 2 linguri de iaurt, sare, piper

Mod de preparare: Cartofii se fierb cu coajă în apă cu sare, dar trebuie să fie fierţi doar pe jumătate, trei sfert…adică nu de tot 🙂 Apoi se taie în două şi li se scobeşte miezul, cu grijă, cu ajutorul unei linguriţe. Separat se amestecă şunca tăiată cubuleţe, cu oul, brânza frământată, caşcavalul ras, sare, piper şi iaurt. Peste fiecare jumătate de cartof se presară sare şi se umplu cu amestecul de şuncă şi brânză. Se aşează într-o tavă pe hârtie de copt şi se pun la cuptor până se auresc deasupra. Se curăţă de coajă cu uşurinţă cât timp sunt calzi.

Anunțuri

6 Răspunsuri to “Cartofi umpluţi, la cuptor”

  1. Dulcegarii culinare 23/12/2011 la 09:45 #

    Sarbatori minunate Betty! Sa ai parte numai de bucurii. Craciun fericit !

    • Betty 24/12/2011 la 22:32 #

      Anto, Craciun fericit si tie. Sa va bucurati de nasterea Pruncului Hristos

  2. Simona 23/12/2011 la 22:45 #

    Un Craciun fericit alaturi de cei dragi! Pupici

    • Betty 24/12/2011 la 22:32 #

      Simona, si eu iti doresc sarbatori cu semnificatie

  3. Alexandrina Xandrinne 24/12/2011 la 01:08 #

    Sarbatori fericite, cu sanatate, bucurii si impliniri!

    • Betty 24/12/2011 la 22:31 #

      Alexandrina, multumesc pentru urari. Sarbatori fericite sa ai si tu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: