Vinete la cuptor

1 Apr

Vinetele se pot pregăti în multe feluri şi au un gust deosebit de bun. Reţeta de faţă e una rapidă şi uşoară, perfectă pentru cină.

Ingrediente: 2-3 vinete, felii de şuncă şi de brânză topită (în funcţie de numărul şi mărimea vinetelor), sare, piper, ulei

Mod de preparare: Vinetele se spală şi se taie felii de grosimea unui deget, fără să le curăţăm de coajă.

Presărăm sare peste ele, le aşezăm într-o tavă acoperită cu hârtie de copt, le stropim cu ulei şi le dăm la cuptor până se rumenesc pe o parte. Întoarcem vinetele şi aşezăm peste fiecare felii de şuncă…

…şi felii de brânză.

Le mai lăsăm la cuptor pentru 5 minute până se topeşte brânza şi le servim calde.

Anunțuri

Un răspuns to “Vinete la cuptor”

  1. adela zilahi 01/04/2011 la 08:32 #

    arata apetisant imi place! o zi buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: