Spaghete bolognese

2 Iul

Ingrediente: 500 g carne tocată de porc, 250 g roşii decojite cubuleţe, 500 g roşii pasate (atentie-nu pastă de tomate), 1 ceapă, 2 căţei de usturoi, ulei de măsline, sare, piper, oregano, busuioc, 500 g spaghete, 150 g caşcaval ras

Mod de preparare: Ceapa şi usturoiul se curăţă, se taie cubuleţe mici şi se călesc în 2-3 linguri ulei de măsline.

Apoi se adaugă carnea tocată.

Când carnea e prăjită, punem şi roşiile cubuleţe şi cele pasate, adăugăm 2 polonice de apă, condimentăm cu sare şi piper şi lăsăm să fiarbă sosul la foc mic pentru aproximativ 45 minute. Spre final, adăugăm oregano şi busuioc.

Separat fierbem spaghetele împreună cu un praf de sare şi un pic de ulei pentru a nu se lipi.

Pastele le servim cu sosul de carne, peste care presărăm din belşug caşcaval ras. Au un gust extraordinar!

Anunțuri

Un răspuns to “Spaghete bolognese”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Lasagna « Betty's Kitchen - 03/11/2010

    […] de preparare: Preparăm sosul după reţeta de aici. Într-o tavă dreptunghiulară de Jena, aşezăm în straturi un rând de foi, una lângă […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: