Salată alb-verzuie

18 Apr

Ingrediente

Pentru salată : ½ salată verde, 1 ridiche albă lunguiaţă, 3 cepe verzi, 150 g telemea, 150 g şuncă

Pentru dressing : 4 linguri de iaurt, 1 plic „Dressing pentru salată”, 3 linguri de apă, 3 linguri de ulei

Mod de preparare: Salata se spală frunză cu frunză şi se taie mărunt. Ridichea se curăţă şi se dă pe răzătoareă mică. Ceapa verde se taie mărunt, iar telemeaua şi şunca cubuleţe. Se amestecă toate ingredientele pentru dressing şi se toarnă peste salată. Se serveşte imediat alături de pâine prăjită.

Anunțuri

2 răspunsuri to “Salată alb-verzuie”

  1. claudia 20/04/2011 la 12:43 #

    Te felicit pentru retetele delicioase.Abia astept sa le probez:)Succes in continuare.

    • Betty 20/04/2011 la 23:41 #

      Multumesc, Claudia. Te astept sa le probezi cu drag.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: