Salată de boeuf

25 Sep

Ingrediente: 1 piept de pui, 6 morcovi, 3 cartofi, 4 castraveţi muraţi, 1 cutie mică de mazăre, maioneză din 2 ouă (2 gălbenuşuri, sare, 2 linguriţe de muştar, 400 ml ulei), sare, piper, sare de lămâie

Mod de preparare: Morcovii şi pieptul de pui se fierb în supă. Cartofii se curăţă, se taie în jumătate şi se fierb separat. Se prepară maioneza.

După ce s-au răcit, morcovii se taie cubuleţe mici.

Pieptul de pui se taie fâşiuţe mici.

Castraveţii muraţi se scurg, se taie cubuleţe şi se adaugă şi ei în salată.

Punem şi mazărea scursă şi cartofii tăiaţi cubuleţe.

Amestecăm bine toate ingredientele cu maioneza şi condimentăm după gust cu sare şi piper. Pentru un gust mai acrişor, eu adaug şi puţină sare de lămâie.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: