Ingrediente: caşcaval, făină albă, ouă, pesmet, ulei
Mod de preparare: Caşcavalul se taie în felii mai grosuţe.
Punem în boluri separate făina, pesmetul şi ouăle bătute.
Încingem ulei într-o tigaie. Trecem fiecare felie de caşcaval prin făină, apoi prin ou, pesmet, iar prin ou şi la final din nou prin pesmet. Prăjim în ulei încins, pe ambele părţi. Se serveşte fierbinte.
Foarte bun imi place la maxim!! Pupicei!
Adela, ma bucur ca suntem pe aceleasi gusturi 🙂
Mmm, bun tare cascavalul pane!!!Mi-ai facut pofta!Pup!
Da, Licuta, precum spuneam se numara printre preferatele mele
Ma servesc cu o portie, ca tare pofta mi-ai facut!
Nely, te invit cu drag la o portie
Bune trebuie sa mai fie !!!
Cascavalul pane se numara printre preferatele mele..deci e cu siguranta foarte bun!
ador cascavalul pane!Pup
Alinutzika, si eu la fel 😉
Ce bunatate!!!Arata minunat!!!
Mina, ma bucur ca iti place cum arata, desi am facut pozele in mare graba ca iti dai seama ce repede vroiam sa ajung cu el la masa sa nu se raceasca 🙂
Foarte bine arata, chiar am sa fac si eu. Multumim de retata.
Marcela, cu placere. M-as bucura sa-l faci si tu