Peste pane

16 Feb

broccoli gratinat cu peste 2Ingrediente: 500 g file de peste (dupa preferinta), 2 oua, faina, sare, piper, 1-2 lingurite boia dulce, ulei pentru prajit

Mod de preparare: Pestele se spala si se zvanta de apa cu un servet curat. Se condimenteaza cu sare si piper. Intr-un bol, batem ouale, le condimentam cu sare, piper si boia si adaugam faina pana obtinem un aluat ca de clatite, dar mai grosut. Trecem fiecare bucata de peste prin amestecul de faina si ou si le prajim in ulei bine incins. Puteti servi alaturi de garnitura preferata. Noi am ales broccoli gratinat.

broccoli gratinat cu peste

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: