Pui cu praz şi măsline

20 Apr

Ingrediente: 1 piept de pui, 2 bucăţi de praz, sare, piper, 5 căţei de usturoi, 100 ml de vin roşu, cimbru, 1 cutie de roşii cubuleţe în bulion, 100 g măsline negre

Mod de preparare: Se taie pieptul de pui cubuleţe potrivite şi se pune la prăjit în ulei.

Când s-a rumenit frumos se scoate pe o farfurie şi se condimentează.

Se pune la călit şi prazul tăiat rondele.

Se lasă până se înmoaie foarte bine.

Apoi se pun 2 pahare de apă, pieptul de pui şi condimentele.

Mai lăsăm 10 minute şi punem roşiile.

Lăsăm să scadă puţin sosul, apoi punem vinul, usturoiul şi măslinele.

Mai lăsăm pe foc până puiul este bine pătruns.

Inspiraţia…aici.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: