Cartofi aromaţi

1 Iun

Ingrediente: 2 kg cartofi, 100 g unt, praf de usturoi, pătrunjel

Mod de preparare: Cartofii se curăţă, se spală şi se taie cubuleţe. Se aşează hârtie de copt într-o tavă mare şi se pun cartofii. Într-un castronel topim untul şi îl amestecăm cu pătrunjelul tocat mărunt şi praful de usturoi.

Turnăm acest amestec peste cartofii din tavă şi dăm la cuptor, la 180 grade până se rumenesc.

Anunțuri

2 răspunsuri to “Cartofi aromaţi”

  1. Dulcegarii culinare 03/06/2011 la 13:50 #

    Arata tare bine. Si eu am facut ieri cartofi si hmm ce buni au fost. O zi faina

  2. Betty 07/06/2011 la 22:32 #

    Antonina, ma bucur ca i-ai incercat si mai ales ca ti-au placut. Draga mea, si eu te tot viizitez virtual 🙂 si e super bucataria ta, cu tot felul de dulcegarii dulci si sarate. Te pup

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: