Cartofi cu cârnăciori, la cuptor

15 Mai

Ingrediente: 5 cartofi fierţi, 2 cârnaţi afumaţi, 1 ceapă roşie, 2 roşii, 3 ouă, 60 g brânză topită, 3 linguri de smântână, boia dulce, sare, piper, cimbru, busuioc, ulei de măsline

Mod de preparare: Cartofii se spală şi se fierb în coajă, în apă cu sare. Roşiile şi ceapa se taie rondele. Se unge un vas de yena cu ulei de măsline, se pun cartofii curăţaţi şi tăiaţi rondele, apoi ceapa, roşiile şi cârnăciorii felii. Separat se amestecă brânza topită, ouăle, smântâna şi condimentele şi se toarnă peste straturile din vasul de yena. Se dă la cuptor până se rumeneşte.

Reţetă preluată din Practic în bucătărie nr 3/2009

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: