Cartofi cu maioneză

2 Noi

Ingrediente: 1 kg cartofi, maioneză (1 gălbenuş, sare, 1 linguriţă de muştar, 200 ml ulei), 150-200 g smântână, sare, piper

Mod de preparare: Cartofii se spală şi se pun la fiert în apă cu sare, cu tot cu coajă. După ce s-au fiert şi s-au răcit, se curăţă şi se taie rondele.

Între timp se prepară maioneza dintr-un gălbenuş şi se amestecă la final cu smântâna.

Se toarnă maioneza peste cartofii rondele şi se potriveşte gustul de sare şi piper. Se servesc reci, alături de şniţele.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: