Pastă de ou

24 Iul

Un aperitiv uşor, potrivit pentru micul dejun, mai ales pentru copiii mai mofturoşi, care nu mănâncă altfel ouăle fierte.

Ingrediente: 2 ouă, 2-3 linguriţe Rama sau unt, sare, piper

Mod de preparare: Ouăle se fierb tari în apă cu sare, se răcesc, se curăţă de coajă şi se dau pe răzătoarea mică.

Se amestecă cu 2-3 linguriţe de Rama sau unt, până devine o compoziţie omogenă, se potriveşte gustul de sare şi piper şi micul dejun e gata. Se poate servi pe pâine prăjită, alături de roşii sau o cană cu ceai.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: