Salată cu peşte afumat

24 Noi

Ingrediente: 4 cartofi medii, 1 conservă de porumb, 4 castraveţi muraţi, 200 g peşte afumat (batog), 4 linguri de maioneză, piper

Mod de preparare: Se fierb cartofii. Se curăţă de coajă şi se taie cubuleţe. Porumbul se stoarce şi se pune peste cartofi. Castraveţii se taie cubuleţe mici. Peştele se curăţă de piele şi de oase (în cazul în care are) şi se taie bucăţele mici. Se adaugă maioneza şi piperul împreună cu peştele şi castraveţii.  Se amestecă bine toate ingredientele. Se poate lăsa câteva ore la frigider pentru a se întrepătrunde gusturile.

Anunțuri

2 răspunsuri to “Salată cu peşte afumat”

  1. Sara & Miki 24/11/2010 la 21:51 #

    In legatura cu schimbul de linkuri. Sunt de acord si pentru ca desingul la blogspot e putin diferit, pana gasesc o alta formula, te-am trecut langa „petitsef” si „foodbuzz”. Pe curand.

    • Betty 25/11/2010 la 09:04 #

      Multumesc. Sa ai o saptamana frumoasa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: