Salată de ciuperci cu caşcaval

8 Sep

Reţeta e cea clasică de ciuperci cu maioneză, doar că e îmbogăţită cu caşcaval şi are o aromă diferită, foarte bună dealtfel, dată de tarcănul presărat în sosul de maioneză cu smântână.

Ingrediente: 2 cutii de ciuperci, 150 g caşcaval, 100 g smântână, maioneză (un gălbenuş, un praf de sare, o linguriţă de muştar, 200 ml ulei), sare, piper, praf de usturoi, tarcăn

Mod de preparare: Ciupercile se scurg şi se taie mărunt. Caşcavalul se taie cubuleţe. Se prepară maioneza.

Maioneza se amestecă cu smântâna, praful de usturoi şi tarcănul tocat mărunt. Se adaugă ciupercile, caşcavalul şi se potriveşte gustul de sare şi piper. Se lasă puţin la rece pentru a se întrepătrunde gusturile.

Anunțuri

4 Răspunsuri to “Salată de ciuperci cu caşcaval”

  1. aditza 15/09/2010 la 20:31 #

    EXCELENT!!!!

  2. Betty 15/09/2010 la 21:09 #

    Vad ca esti harnicuta ca o furnicuta 🙂 Si ma bucur ca in harnicia ta gasesti inspiratie pe blog.

  3. oltea 28/08/2013 la 13:43 #

    cred ca e minunata reteta….nu stiu insa ce este tarcanu….sa fie tarhonul?

    • Betty 28/08/2013 la 22:20 #

      Da, e vorba de tarhon, dar cel „murat”, pus la conservat in otet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: