Salată verde cu pui şi ciuperci

1 Dec

Ingrediente: 1 salată verde, 2 roşii, 2 castraveţi mici, 1 linguriţă cu rondele de usturoi, 1 piept de pui fiert, 1 cutie de ciuperci, crutoane

Pentru sos: 1/2 ceaşcă de ulei, 1/2 ceaşcă de iaurt, 1 linguriţă de muştar, 1 linguriţă de oţet, 1/2 linguriţă de sare, piper după gust

Mod de preparare: Salata verde se spală frunză cu frunză şi se taie fâşii. Roşiile şi castraveţii curăţaţi se taie felii, iar usturoiul curăţat se taie rondele.

Crutoanele se pregătesc din pâine tăiată cubuleţe peste care se presară ulei de măsline, busuioc şi praf de usturoi şi se dau la cuptor până se rumenesc şi devin crocante.

Se amestecă toate ingredientele pentru salată.

Se toarnă sosul format din ulei, iaurt, mustar, sare, piper, oţet.

Se serveşte alături de crutoane.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: