Felii crocante cu banane (cu paine tare)

17 Mar

DSC06598 (FILEminimizer)Un mic dejun sau desert pe cinste. Eu nu sunt mare amatoare de banane, dar feliile astea chiar mi-au placut!! Chiar si copiii au fost incantati. Iar daca aveti un puiut care nu mananca banane de fel, prin feliile acestea reusiti sa-l „pacaliti” usor.

Combinatia de banane cu nuca, miere si portocala e delicioasa! Musai sa le incercati:)

Ingrediente: 4 felii mari de pâine, 1/2 cană nucă măcinată, sucul stors de la o portocală mare, 2 linguri de miere, un praf de sare, 3 banane coapte bine, ulei pentru uns tava, lapte pentru înmuiat pâinea (50-100 ml)

Mod de preparare: Se așează hârtie de copt într-o tavă. Se unge cu ulei. Se așează feliile de pâine. Peste fiecare felie se toarnă 2-3 linguri de lapte, cât să se înmoaie puțin. Se poate folosi pâine tare. Într-un bol pasăm bananele, adăugăm sucul de portocale, nuca, mierea și sarea. Împărțim această compoziție pe feliile de pâine.

DSC06590 (FILEminimizer)Dăm tava la copt, până se rumenesc feliile. Apoi le întoarcem și pe cealaltă parte.

DSC06595 (FILEminimizer)Le servim calde.

DSC06597 (FILEminimizer)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: