Rulouri de vinete la cuptor

3 Sep

Ingrediente:

1 vânătă mare, 200 g şuncă, 2 ouă, 100 ml lapte, 100 g caşcaval, sare, piper, ulei, făină

Mod de preparare:

Vânăta se spală, se curăţă de coajă şi se taie felii subţiri, pe lungime.

Se presară fiecare felie de vânătă cu sare şi se lasă 10 minute. Apoi se trece fiecare felie prin făină, pe ambele părţi şi se rumenesc în ulei încins, la foc mare. Se scot pe şerveţele de bucătărie pentru a absorbi surplusul de ulei.

Peste fiecare felie de vânătă se aşează şuncă.

Se rulează şi se aşează unul lângă altul într-un vas termorezistent.

Se bat ouălele cu un praf de sare şi unul de piper, se adaugă şi laptele, iar compoziţia obţinută se toarnă peste rulourile de vinete. Se aşează deasupra bucăţele de caşcaval.

Se pune la cuptor pentru 10-15 minute, până compoziţia de ou cu lapte capătă consistenţă, iar caşcavalul se topeşte.

Sunt delicioase servite calde.

Anunțuri

Un răspuns to “Rulouri de vinete la cuptor”

  1. Betty 07/09/2010 la 22:14 #

    Foarte foarte bun!! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: