Desert cu piersici, nuci şi biscuiţi

6 Mai

Ingrediente: 12 jumătăţi de piersică (din compot), 50 g unt, 18 biscuiţi moi (sau în funcţie de mărimea tăvii), 50 g nuci tăiate mărunt, 60 g zahăr, 100 g zahăr pudră, 2 ouă, 150 ml frişcă lichidă, 100 ml lapte, 1 plic zahăr vanilat

 Mod de preparare: Se unge cu unt un vas termorezistent. Biscuiţii se înmoaie în lapte şi se aşează unul lângă altul în vasul de yena.

Peste ei, se aşează jumătăţile de piersici scurse, cu partea tăiată în sus.

Se presară peste ele zahărul tos şi nucile.

Într-un bol mixăm ouăle cu zahărul pudră, vanilia şi frişca. Turnăm acest amestec peste piersici

Dăm tava la cuptor la 180 grade…

…până se rumeneşte (adică vreo 45 de minute).

Se serveşte rece.

Anunțuri

2 răspunsuri to “Desert cu piersici, nuci şi biscuiţi”

  1. adela zilahi 06/05/2011 la 20:18 #

    Cred ca este tare delicioasa?!

  2. Betty 04/07/2011 la 12:39 #

    Adela, sa stii ca e o combinatie reusita piersici cu nuci

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: