Ciorba de pui cu orez

12 Mar

DSC06563 (FILEminimizer)Ingrediente: 2 cepe, 1\4 telina mare, 2 morcovi, 2 pulpe de pui, 2 linguri pasta de ardei\gogosari, 1 lingura Maggi Secretul gustului, 1\2 cana orez, patrunjel, bulion, otet, 3 l de apa

Mod de preparare: Legumele se curata de coaja si se spala. Se taie toate cubulete mici. Morcovii puteti sa ii taiati rondele. Se calesc in 2 linguri de ulei- ceapa, telina si morcovii. Se adauga pasta de gogosari, carnea si Maggi. Punem apa si lasam ciorba sa fiarba la foc mic, acoperita cu capac. Cand carnea e aproape fiarta, se adauga orezul spalat. Lasam ciorbita pe foc pana orezul e fiert. La final, adaugam bulion, otet si patrunjel.

DSC06559 (FILEminimizer)Pofta buna!

DSC06562 (FILEminimizer)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: