Foietaje cu măr

21 Mar

Cine a spus că noi nu putem să facem acasă pateuri sau foietaje cu tot felul de umpluturi….crocante şi pufoase?

Ingrediente: 500 g foietaj congelat, 5 mere, 2 linguri de zahăr, 1 plic zahăr vanilat, 1/2 linguriţă de scorţişoară, zahăr pudră pentru ornat

Mod de preparare: Merele se curăţă de coajă şi seminţe, se rad pe răzătoarea mare şi se pun într-o cratiţă pe foc mic, împreună cu zahărul, vanilia şi scorţişoara. Se călesc împreună, apoi se lasă la răcit. Foietajul se decongelează la temperatura camerei, apoi se împarte în pătrate. Pe fiecare jumătate de pătrat punem mere, apoi îndoim pe diagonală şi presăm marginile cu ajutorul unei furculiţe. Aşezăm foietajele pe hârtie de copt într-o tavă şi le punem în cuptorul încins. După ce s-au rumenit, le scoatem din cuptor, le lăsăm la răcit, apoi le pudrăm cu zahăr.

Anunțuri

6 răspunsuri to “Foietaje cu măr”

  1. ILEANA 21/03/2012 la 10:09 #

    arata super,mersi!

    • Betty 23/03/2012 la 13:01 #

      Ileana, cu placere. Sunt o idee salvatoare rapida de ceva dulce.

  2. Antonina 21/03/2012 la 12:17 #

    Cat sunt de apetisante !

    • Betty 23/03/2012 la 13:00 #

      Anto, pe cat de apetisante sunt, pe atat de repede dispar din farfurie. Numai incearca-le si ai sa vezi! 🙂

  3. DiaMar bucataria galbena 21/03/2012 la 18:33 #

    Ador merele,asa ca servesc si eu.Pup!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: