Bulgăraşi de cocos

26 Mar

Ingrediente: 125 g margarină, 100 g zahăr, 1 ou, 2 pliculeţe zahăr vanilat, un praf de sare, 1/2 plic praf de copt, 125 g făină, 100 g nucă de cocos, 100 g stafide

Mod de preparare: Toate ingredientele se amestecă bine, iar la final se adaugă stafidele.

Va rezulta un aluat vâscos ce se poate lua cu linguriţa.

Se tapetează tava cu hârtie de copt şi se pun cu linguriţa „bulgăraşi” de mărimea unei nuci.

Se introduce tava în cuptorul preîncălzit, la foc potrivit spre mic (dar nu prea mic pentru că altfel bulgăraşii se lasă).

E timpul să-i scoatem acum 😉

…pentru că marginile au devenit puţin aurii, semn că sunt gata.

Atenţie că se coc foarte repede! Se scot pe un platou şi se lasă să se răcească.

Sunt delicioşi!

Secţiune…data viitoare 😉

Anunțuri

2 Răspunsuri to “Bulgăraşi de cocos”

  1. miha 26/03/2011 la 22:37 #

    Ce dulce e buburuza ta! 🙂

    • Betty 07/08/2012 la 18:43 #

      Da, MIha..numa ca acum e mult mai mare …are deja 1 an si 10 luni, dar tot draguta a ramas 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: