Tartă cu mere

29 Sep

Ingrediente

Pentru aluat: 250 g făină, 125 g margarină (la temperatura camerei), 1 ou, 1 plic praf de copt, sare, 1 lingură de smântână, 2 linguri de zahăr

Pentru umplutură: 5-6 mere, 2 linguri de zahăr, scorţişoară, nucşoară

Mod de preparare

Pentru aluat: Se amestecă toate ingredientele pentru cocă şi se aşează într-o formă de tartă acoperită cu hârtie de copt.

Pentru umplutură: Merele se curăţă de coajă şi de seminţe. Se dau pe răzătoarea mare şi se călesc 3-4 minute cu zahărul, scorţişoara şi nucşoara. Se aşează merele peste aluat.

Şi se dă la cuptor, care trebuie să fie încălzit în prealabil.

Anunțuri

6 răspunsuri to “Tartă cu mere”

  1. cat's kitchen 29/09/2011 la 21:11 #

    acum chiar as papa o feliuta din tarta ta !!!

    • Betty 30/09/2011 la 10:54 #

      Magda, calduta si cu inghetata pregatim feliuta pt tine, k? 🙂

  2. Marin Licuta 29/09/2011 la 22:38 #

    Ce buna e!!! Vin acus la o felie! Pup!

    • Betty 30/09/2011 la 10:54 #

      Haide, Licuta 🙂 Pupici si tie si o zi faina

  3. Dulcegarii culinare 30/09/2011 la 00:05 #

    crezi ca ma las mai prejos? si eu vin!

    • Betty 30/09/2011 la 10:55 #

      Acuma toate, Anto?? Ar trebui sa fac una numa pt voi 😛

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: