Dovlecei pane cu roşii şi caşcaval

16 Aug

Această mâncare este una din preferatele mele, mai ales în acest sezon. Reţeta am primit-o cu mulţi ani în urmă, însă de atunci o pregătesc în fiecare vară. Necesită ingrediente puţine, se poate servi caldă sau rece, la prânz sau la cină.

Ingrediente:

1 dovlecel pane, 2 roşii, 100 g caşcaval

Mod de preparare:

Caşcavalul se dă pe răzătoarea mică, iar roşiile se taie felii. Într-un vas termorezistent se aşează în straturi felii de dovlecel pane, felii de roşii şi caşcaval, alternându-se până la terminarea ingredientelor.

Se dă la cuptor pentru 10 minute, până ce caşcavalul s-a topit şi s-a rumenit pe deasupra.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: