Clătite cu pui

2 Aug

Ingrediente: 7 clătite, 1 şi 1/2 piept de pui (aproximativ 200 g), 100 g ciuperci, 1 ou, 50 g telemea, 100 g brânză de vaci, sare, piper, boia, praf de usturoi, ketchup, 3-4 linguri de iaurt

Mod de preparare: Puiul şi ciupercile se taie mărunt şi se călesc în puţin ulei.

Se condimentează cu sare, piper, boia şi praf de usturoi.

Puiul şi ciupercile se amestecă cu telemeaua tăiată cubuleţe, brânza de vaci şi oul bătut.

La sfârşit se pune ketchup şi se potriveşte gustul de sare şi piper. Din această compoziţie, punem pe fiecare clătită 2-3 linguri. Reţeta pentru clătite o găsiţi AICI ; doar ca renunţaţi la zahăr şi vanilie şi le înlocuiţi cu sare.

Le rulăm, le aşezăm într-un vas de Jena şi le punem în cuptor pentru 10-15 minute.

Rumenite frumos deasupra.

Le servim calde, cu ketchup şi iaurt amestecat cu puţin praf de usturoi.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: