Tocana măcelarului

14 Apr

Ingrediente:800 g carne macră de porc, 100 g kaiser, 2 cepe, 6 bucăţi castraveţi muraţi, 2 linguri de bulion, 2 căţei de usturoi, 100 ml vin alb, sare, piper, ulei

Mod de preparare: Carnea de porc se spală şi se taie fâşiuţe. Kaiserul se taie felii subţiri şi se prăjeşte în ulei încins. Se scoate kaiserul din tigaie. În uleiul rămas călim ceapa tăiată jullien împreună cu usturoiul tăiat rondele. Adăugăm apoi carnea şi kaiserul şi le înăbuşim împreună, acoperite cu un capac, după ce am adăugat sarea, piperul şi vinul. După 10 minute,  adăugăm şi castraveţii tăiaţi pe lung şi bulionul şi lăsăm tocana pe foc până carnea e bine pătrunsă. Servim cu orez alb sau cartofi la cuptor.

Anunțuri

11 răspunsuri to “Tocana măcelarului”

  1. Licuta Marin 14/04/2012 la 20:56 #

    Mmm, ce bunatate!Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

    • Betty 27/04/2012 la 11:35 #

      Licuta, am primit urarile tale la timp..dar iti raspund cu intarziere…sper sa fi fost si pentru tine cu adevarat niste sarbatori fericite alaturi de cei dragi

  2. Alexandrina 14/04/2012 la 22:05 #

    Sarbatori luminate si multa fericire alaturi de familie si cei dragi!

    • Betty 27/04/2012 la 11:36 #

      Alexandrina, multumesc frumos. La fel iti doresc si tie!

  3. Magda Adina 15/04/2012 la 13:22 #

    Sarbatori pline de liniste si fericire !!!!

    • Betty 27/04/2012 la 11:37 #

      Magda, n-au prea fost cu liniste ca ni s-a stricat calculatorul si chiar trebuia sa terminam un proiect atunci, dar esenta mortii si a invierii Mantuitorului tot a ramas in inima noastra

      • Magda Adina 27/04/2012 la 12:07 #

        Imi pare rau sa aud asta , dar trec toate !!!! Credinta sa fie !!!

  4. ILEANA 15/04/2012 la 17:07 #

    Arata super!PASTE FERICIT!

    • maria elena 16/04/2012 la 19:33 #

      Sarbatori Sfinte cu sanatate si tihna!

      • Betty 27/04/2012 la 11:39 #

        Maria Elena, la fel va doresc si eu..intregii familii

    • Betty 27/04/2012 la 11:38 #

      Ileana, ma bucur ca iti place!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: