Şniţele de porc

15 iul.

Noi le-am servit cu salată de primăvară.

Ingrediente: 500 g carne macră de porc, făină, 2 ouă, condiment pentru carne de porc, ulei pentru prăjit

Mod de preparare: Şniţelele se taie felii, se bat cu ciocanul de şniţele, se condimentează, se dau prin făină, prin ouăle bătute şi se prăjesc în ulei încins.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: