Prânz rapid

26 Aug

Ingrediente:

2 ouă, 2 căţei de usturoi, 3 felii de caşcaval, 1 roşie, ulei de măsline, sare, verdeţuri uscate (ceapă, usturoi, pătrunjel)

Mod de preparare:

Usturoiul se taie mărunt şi se căleşte în puţin ulei de măsline, într-o tigaie antiaderentă.

Se adaugă roşia tăiată felii.

Se mişcă de tigaie. Când roşiile s-au rumenit pe o parte, se întorc şi se pune deasupra caşcavalul.

Se lasă 1-2 minute până când caşcavalul începe să se topească. Se sparg ouălele deasupra, ca pentru ochiuri, cu diferenţa că acum se împrăştie şi gălbenuşul. Se lasă la foc mic, până ouălele sunt bine făcute. Deasupra se presară verdeţurile uscate. Nu se mai amestecă. Se poate servi direct din tigaie.

Anunțuri

Un răspuns to “Prânz rapid”

  1. Th3Lov3OfG0d 15/10/2010 la 14:47 #

    Vreau si eu … poate deseara la cina:D
    Ce zici, iubita ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: