Ruladă de carne

5 Aug

Ingrediente:500 g carne tocată, 2 jumătăţi de gogoşar murat, 100 g telemea, 1 ou, sare, piper, condiment de grill, ulei

Mod de preparare: Carnea tocată se condimentează cu sare, piper şi condiment pentru grill, se amestecă cu oul bătut şi se întinde uniform pe o folie de aluminiu, unsă cu puţin ulei.

Peste carne se aşează gogoşarul tăiat fâşii subţiri.

Şi se alternează cu straturi de brânză, tăiată şi ea fâşii.

Carnea se rulează apoi cu ajutorul foliei de aluminiu, fără a prinde însă şi folia.

Se toarnă puţin ulei deasupra, se împachetează marginile foliei peste ruladă, se aşează într-un vas termorezistent şi se dă la cuptor, la foc mic, pentru 45 de minute. Se scoate apoi, se desfac marginile foliei şi se mai introduce în cuptor pentru 10-15 minute pentru a se rumeni frumos deasupra.

Se scoate din folie şi se taie felii după ce s-a răcit. Se poate servi rece, ca aperitiv, aşezată pe platou lângă alte bunătăţi, fie caldă lângă o garnitură de cartofi sau orez.

Anunțuri

2 răspunsuri to “Ruladă de carne”

  1. felicia 09/09/2011 la 11:38 #

    ARATA FOARTE BINE….CRED CA ESTE SI GUSTOASA

    • Betty 10/09/2011 la 11:05 #

      E numai buna pentru week-end. Dar se preteaza bine si pentru mesele la care ai musafiri. O zi buna sa ai

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: