Broccoli gratinat

15 Feb

broccoli gratinatIngrediente: 250 g broccoli, 2 oua, 3 linguri de smantana, 50 g cascaval/ parmezan ras, sare, piper, praf de usturoi

Mod de preparare: Broccoli proaspat se spala, se desface in buchetele, (sau daca e congelat, se lasa mai intai la decongelat la temperatura camerei) apoi se pune intr-un vas termorezistent uns cu unt si presarat cu putin pesmet. Se condimenteaza cu sare, piper si praf de usturoi. Deasupra se toarna un sos din 3 linguri de smantana batuta cu 2 oua, si se presara cascaval/ parmezan ras (eu le-am combinat). Se da vasul la cuptor timp de 20-30 min la foc potrivit, pana se aureste deasupra

Sursa de inspiratie: Cod Rosu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: