Chifteluţe de pui la cuptor

9 Feb

Ingrediente: 800 g carne tocată de pui, 1 ceapă, 3 căţei de usturoi, miezul de la o felie de pâine, 1 cartof, 1 ou, sare, piper, pesmet

Mod de preparare: Carnea tocată se amestecă cu ceapa, usturoiul şi cartoful curăţate şi date prin maşina de tocat sau rase pe răzătoarea mică. Adăugăm şi oul bătut şi miezul de pâine şi condimentăm cu sare şi piper. Dacă compoziţia e prea molicică, puteţi să mai adăugaţi nişte pesmet. După ce am amestecat bine, formăm chifteluţe, pe care le tăvălim prin pesmet şi le aşezăm într-o tavă de cuptor, pe hârtie de copt. Introducem tava în cuptorul preîncălzit şi lăsăm chifteluţele până se auresc. Le servim calde.

Anunțuri

2 răspunsuri to “Chifteluţe de pui la cuptor”

  1. Diana 17/02/2012 la 13:54 #

    Draga Betty, iti multumesc tare mult pentru reteta aceasta, chiar aveam nevoie de ea. Am mai incercat de vreo doua ori sa fac chiftelute din carne de pui si mi-au iesit seci, si la gust si ca textura. Azi le-am facut pe ale tale, au iesit exceptionale, cartoful si pesmetul (ingrediente care in celelalte retete nu erau) au facut diferenta 🙂

    • Betty 17/02/2012 la 14:39 #

      Ce fain! Ma bucur ca ti-au placut cum ti-au iesit dupa reteta asta, Diana. Stiam ca mi-ai povestit despre „nereusita” la gust cu celelalte. Oricum in varianta asta la cuptor ar trebui sa fie ok si pentru Mede si sa le poata manca si ea cu placere 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: