Souvlaki de pui

2 Iul

Souvlaki este o mâncare specific grecească, pe care noi am gustat-o la ea acasă şi ne-a plăcut mult. Tocmai de aceea, nu am ezitat să o probez şi eu acasă.

Ingrediente: un piept de pui, 1 ardei gras roşu, 1 ceapă, 5-6 ciuperci Champignon, condiment pentru carne de pui, sare, piper, ulei de măsline, apă, beţe pentru frigărui

Mod de preparare: Carnea se spală, se taie cubuleţe potrivite şi se condimentează. Legumele spălate se taie: ardeiul cubuleţe potrivite, ceapa peştişori mai mari, ciupercile felii.

Beţele pentru frigărui se clătesc cu apă pentru a nu se lipi şi se înfig în ele alternativ carne şi legume. Se aşează într-un vas termorezistent, se condimentează, se ung cu ulei de măsline, iar înainte de a se pune în cuptor, se toarnă în vas şi puţină apă.

Se servesc calde alături de salată grecească.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: