Negresa cu cremă de brânză

23 Iun

Blat pufos de cioco şi cremă fină de brânză…alegerea perfectă!

Ingrediente

Pentru blat (pentru o tavă de 25x 37 cm): 100 g ciocolată amăruie, 100 g unt, 2 ouă, 200 g zahăr, 100 g făină

Pentru crema de brânză: 50 g unt, 150 g cremă de brânză (gen Philadelphia, Almette, Campus…), 80 g zahăr, 2 ouă, 40 g făină

Mod de preparare

Pentru blat: Ciocolata împreună cu untul le topim la bain-marie. Lăsăm sosul de ciocolată să se răcească, apoi punem ouăle şi zahărul în el şi mixăm bine. La final, adăugăm făina şi mixăm totul. Punem compoziţia rezultată în tava acoperită cu hârtie de copt.

Pentru crema de brânză: Untul, la temperatura camerei se mixează cu crema de brânză. Apoi se adaugă zahărul şi ouăle, iar la urmă făina.

Peste compoziţia de blat din tavă, turnăm crema de brânză. Cu o furculiţă, putem amesteca in cercuri cele două compoziţii pentru a avea la final o prăjitură marmorată. Dăm tava la copt pentru 30-35 minute, la 160 grade.

E bine să o serviţi în aceeaşi zi….ceea ce nu e prea greu 😛

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: