Piept de pui mediteranean

16 Iul

Piept de pui cu aromă de busuioc, oregano şi ulei de măsline…la fel de gustos ca şi cel pregătit cu plicul „Maggi Poftă de…pui mediteranean”, însă mult mai natural.

Ingrediente: 500 g piept de pui tăiat cubuleţe, 2 roşii, 2 cepe verzi, 2 căţei de usturoi, 100 g măsline fără sâmburi, sare, piper, oregano, busuioc, ulei de măsline

Mod de preparare: Ceapa şi usturoiul se taie mărunt şi se călesc în puţin ulei de măsline.

Se adaugă carnea.

Se pune capacul şi se lasă 10 minute să se înăbuşe.

Se adaugă şi roşiile tăiate cubuleţe, sare, piper, busuioc, oregano şi se mai fierbe 10 minute, cu capac, la foc mic.

La sfârşit se adaugă măslinele şi după 5 minute mâncarea e gata. Noi am servit-o lângă sufleu de cartofi noi cu brânză (reţeta o găseşti tot pe blog) şi salată de varză.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: