Salată cu pui şi fructe exotice

24 Ian

Ingrediente: 1 cană de orez, un piept de pui, maioneză din 2 ouă, 1 cutie cocktail de fructe, sare, piper, zeamă de lămâie

Mod de preparare: Orezul se fierbe în apă cu sare.

Pieptul de pui se fierbe separat (sau se poate folosi cel fiert în supă, ca în cazul meu), apoi se prăjeşte în puţin ulei până capătă o culoare aurie.

Se prepară maioneza din 2 ouă.

Se pun toate ingredientele într-un castron, se potriveşte gustul de sare, piper şi zeamă de lămâie şi se lasă salata la rece pentru 2-3 ore înainte de servire.


Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: