Pui cu ciuperci şi sos de smântână

11 Oct

Ingrediente: 400 g piept de pui, 1 cutie ciuperci, 250 ml smântână, 1 plic Maggi „Pui cu sos de ciuperci”

Mod de preparare: Pieptul de pui dezosat se taie felii mai grosuţe, apoi fâşiuţe şi se aşează într-un vas de Jena.

Ciupercile din conservă se scurg şi se aşează deasupra.

Smântâna se amestecă cu praful din plicul Maggi, se pune pe foc şi se dau 2 clocote. Sosul cald se toarnă peste ciuperci.

Se dă la cuptor pentru 25-30 de minute. Se serveşte cu cartofi la cuptor.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: