Kievskaia

27 Ian

Având la bază o reţetă din „Practic în bucătărie”, pe care am supus-o la anumite modificări, vă prezint un mod uşor şi gustos de a prepara pieptul de pui. Puteţi alege varianta de a le prăji, după ce le daţi prin ou, însă e mult mai sănătos aşa cum vi-l prezint aici…la cuptor.

Ingrediente: 10 felii subţiri piept de pui, 100 g unt, pătrunjel verde, zeama de la o jumătate de lămâie, 2 linguri de făină, 1 ou, Delikat Barbeque pentru friptură de pui

Mod de preparare: Untul la temperatura camerei îl amesteci cu Delikat Barbeque şi pătrunjelul tocat mărunt.

Presari Delikat Barbeque peste feliile din piept de pui (fără a mai adăuga sare) şi le stropeşti cu zeamă de lămâie.

Ungi fiecare felie de cărniţă cu amestecul de unt şi verdeaţă (amestecul trebuie să fie la temperatura camerei, dar nu foarte moale, pentru că altfel se va topi când îl întinzi), rulezi, prinzi cu o scobitoare şi treci fiecare rulou prin făină.

Apoi treci fiecare rulou prin oul bătut şi le aşezi într-un vas termorezistent. Printre rulouri pui şi câte o grămăjoară din amestecul de unt rămas.

Pui vasul la cuptor, la foc mic. Când sunt aproape gata, stropeşti rulourile cu sosul de unt format în vas şi mai laşi la cuptor pentru 5-10 minute.

Kievskaia se poate servi cu cartofi natur sau pireu.

Anunțuri

Un răspuns to “Kievskaia”

  1. Florin 27/01/2011 la 14:32 #

    Daca doriti sa aveti mai multi vizitatori pe site, va propunem un parteneriat cu site-ul http://www.edelicios.ro (motor de cautare pentru retete). Va rugam sa ne contactati pe formularul de pe site.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: